Exclusief buitenverblijf
U kunt niet zonder een buitenverblijf wanneer u zo lang mogelijk van het buitenleven in uw tuin wilt genieten. Ik ontwerp voor u een gepersonaliseerde outdoor rekening houdend met uw wensen en behoeften.
IK WIL EEN LUXE OUTDOOR

LUXE OUTDOOR BELEVING

Een exclusief buitenverblijf biedt u de mogelijkheid nog langer van het buitenseizoen te genieten. Hieronder kunt u beschermt tegen de weersinvloeden, knus en sfeervol genieten van uw prachtige tuin. Ik ontwerp graag een luxe en exclusief verblijf voor u welke past bij uw woning, de sfeer in de tuin en aansluit bij uw wensen.

Bent u geïnteresseerd, Neemt u dan contact met mij op.

LUXE OUTDOOR

Een luxe outdoor biedt een uitnodigende, sfeervolle plek, waar u samen met vrienden beschut tegen de weersinvloeden kunt genieten van zomerse avonden en het buitenseizoen aangenaam kunt verlengen. Laat mij uw buitenverblijf personaliseren en ontwerpen naar uw wensen.

TUINELEMENTEN

Breng één concept samen in zowel uw woning als ook uw tuin door gebruik te maken van dezelfde materialen, uitstraling en vormen in, aan en rondom uw woning. Denk hierbij aan zitelementen, verlichting, gevelbekleding, tuinafscheiding etc.

ONTWERPPAKKETTEN

Soms moet een overkapping aansluiten bij de stijl van de woning, een andere keer moet deze passen bij de uitstraling van de tuin of wellicht wenst u een eigentijds en persoonlijk ontwerp. Samen met mijn partners in de aannemerij en in de gevelbekleding en luxe outdoor elementen kan ik voor u een gepersonaliseerd ontwerp maken. Deze zal ik u in 3D presenteren. Wanneer dit ontwerp u past ga ik in overleg met de verschillende partijen om tot een sluitende offerte te komen voor realisatie.  

Outdoor

750,- vanaf
  • Uw wensen bespreken
  • Schetsontwerp in 3D
  • Definitief ontwerp in 3D
  • Overleg met samenwerkende partners
  • Offerte voor realisatie

PARTNERS